Jag har faktiskt väldigt roligt när jag inreder hemma. Vissa kanske slutar efter ett tag men jag tycker om det så pass mycket så jag fortsätter liksom för att jag hittar alltid nya roliga grejer som jag kan ha hemma. Jag skulle nästan behöva två lägenheter bara så att jag skulle kunna inreda dem på rätt sätt, jag tror inte att det skulle vara svårt för mig. Mitt drömjobb skulle helt klart vara inredningsarkitekt, jag tror att jag skulle vara väldigt duktig på det. Jag har till och med börjat experimentera med saker som spotlights och det är väldigt häftigt att se vad ljus kan bidra med till ett rum. Det finns så himla mycket man kan göra med ljus och vad man än gör så är en sak säker och det är att man förändrar stämningen i rummet. Det är faktiskt väldigt lustigt måste jag säga och väldigt häftigt också.